maandag 12 november 2012

Anti-verveel tips

Ik verveel me heeel snel. Doe ik iets, wil ik alweer wat anders doen.  Dus hier een paar tips om het vervelen wat te verminderen:

1. Organiseer een film avond

Nodig een paar vriendinnen uit en hou een leuke film marathon. Kies een leuke serie uit of een leuke acteur waarvan jullie alle films willen zien. Laat iedereen wat lekkere
hapjes meenemen en maak lekkere thee of warme chocolade melk. Ga lekker onder een paar dekentjes zitten op de bank en maak er een leuke avond van! Je kan natuurlijk ook gezellig met je moeder of een vriendin alle disney-films terug gaan kijken. 

2. Lekkere taart bakken

Een chocolade taart is heerlijk met dit koude weer! of lekkere muffins :) mmmm... 


3. Een beauty-dagje houden


Je kan eerst met een paar vriendinnen naar de stad gaan en wat leuke beauty spulletjes kopen bijv. nagellak, scrub, maskertjes, lekkere cremetjes & een vijl. Geef elkaar een manicure of een kleine make-over. Het is ook
super gezellig om met ze alle een maskertje op te doen. Zelf vind ik het maskertje van montage jeunesse 
en dan de 'dead sea mud' echt heerlijk, je krijgt er een lekkere zachte huid van.

4. Picknicken in de woonkamer

In de zomer picknicken op het strand of op de hei is natuurlijk heerlijk maar daar is het nu helaas een beetje koud voor :( Picknicken in de woonkamer kan natuurlijk ook. Misschien is dat zelfs nog leuker! Je legt een kleed in de kamer neer en je nodigt een paar vriendinnen uit. Iedereen kan wat lekkers maken bijvoorbeeld cakejes, sandwiches, fruitsalade of brownies. Voor een leuke sfeer kan je een tent opzetten in de kamer en daar in gaan slapen. Je kunt er ook kussentjes in leggen en een lampje aanzetten.


5. Je kamer een make-over geven

Het is super leuk om je kamer een make-over te geven. Je kan er zolang mee bezig zijn als je wilt. Je kan het een nieuw kleurtje geven, kasten verplaatsen en wat leuke dingetjes ophangen zoals fotolijstjes. 

6. Een bad nemen

Soms heb ik gewoon zin in helemaal niks. Dan is het heel fijn om gewoon even in een lekker warm bad te gaan en te ontspannen. Je kan er een zacht muziekje bij opzetten en een leuk boek pakken. Bij lush kan je hele lekkere producten kopen voor in bad. Lekker in een schuimend bad ontspannen vindt ik heerlijk! 


Je hebt heel veel verschillende lush zepen. Ze zijn echt heel fijn!

x-jes Francesca

Wat doe jij als je je verveelt?

Geen opmerkingen: