zondag 18 november 2012

Snelle make-up

Mascara uitgelopen op de fiets in de regen. Bah :( Op school met zo'n uitgelopen gezicht. Het is daarom super handig om een etui-tje te hebben met wat make-up erin. Als je te veel haast had in de ochtend kan je op school nog snel even je mascara op doen. Hier daarom handige make-up die je snel kan opdoen.

Max Factor False Lash Effect Mascara. Kan je snel opdoen en ziet er mooi uit. Als je mascara is uitgelopen kan je een paar watten en wat make-up remover meenemen. De make-up remover van de hema vind ik heel goed. 


Als je wat meer tijd hebt is deze mascara heel handig van miss sporty.


Je lippen moeten er natuurlijk ook mooi verzorgd uit zien, dat kan heel goed met de lipstain van catrice. Ze hebben ze in verschillende kleuren. Donker en licht. Het is makkelijk op te doen en het ziet er verzorgend uit. 

Als je van zoete lipbalsem houdt is deze heel handig. Hij is snel op te doen en ook nog lekker :) Het is van NYC. Van de collectie 'Applelicious'. De foto is van veracamille.

Als je meer van een lipgloss houdt zijn deze van miss sporty fijn. Het is niet te fel maar je ziet het wel.

Oogpotlood is natuurlijk ook altijd wel mooi. Deze is niet heel moeilijk op te doen. Hij is van essence de long lasting eye pencil.

x-jes Francesca 

Wat voor make-up doe jij op als je haast hebt?