woensdag 14 november 2012

Tv-tips

's Avonds lekker voor de tv eten of gewoon als je je niet zo lekker voelt lekker onder een warm dekentje tv kijken :) Super leuk natuurlijk! Maar wat moet je kijken? Ik hou heel erg van romantische films. Kijken hoe die twee uit eindelijk samen komen. Soms heb ik weer meer zin in een komedie en soms in een horror film waarbij je lekker tegen elkaar kan kruipen met een kussen in je hand.

Op woensdag avond om 20.30 op net 5 is er een serie die ik erg leuk vind. Het heet switched at birth. Het gaat over  twee meisje die bij hun geboorte verwisselend zijn (Bay en Daphne). De 'echte' moeder van Bay komt uit een achterwijk. Ze heet Regina en is pas getrouwd met Angelo. Hij werd het land uitgezet maar dat wilde niemand. Regina ging daarom met Angelo trouwen. Ze waren al een keer getrouwd maar ze gingen uit elkaar omdat Angelo dacht dat Regina vreemd ging en omdat Daphne doof was. De 'echte' ouders van Bay zijn heel rijk. Emmett is de beste vriend van Daphne en is ook doof. Hij was ook het vriendje van Bay maar hij was vreemdgegaan met Simone. Simone was de beste vriendin van Bay maar is nu haar vijandin. Emmett probeert er alles aan te doen zodat het weer goed komt tussen Bay en hem. Hier is een link naar het filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=i8g3rrKnO-M

Op donderavond is Expeditie Robinson dat is een serie waarin Bnn'ers moeten overleven op een eiland. Elke keer word er iemand uit gestemd. Het zijn 2 kampen. Kamp Noord en kamp Zuid.
Op zaterdag avond om 20.40 op rtl 4 is 'ik hou van Holland'. Twee teams onder leiding van Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge in sneltreinvaart flink aan de tand worden gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes.

Voor de mensen die bakken en taarten versieren heel leuk vinden is Cake Boss een heel leuk programma. Het is elke dag op TLC om 16.00. Het gaat over een bakker die taarten maakt op bestelling. Ze zijn altijd heel groot en heel mooi. Hij heeft een hele familie die hem daarbij helpt.

Dit zijn de programma's die ik het leukste vind. 

x-jes Francesca 

Welk programma vind jij het leukste ?


Geen opmerkingen: